(video) Urmărire prin raionul Soroca. Un bărbat beat a răpit un motocultor pentru a-şi duce soţia acasă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Urmările mai neobișnuită pe drumurile din Republica Moldova. Un bărbat de 36 de ani, originar din raionul Soroca, a fost prins băut la volanul unui motocultor care nu era al său. În noaptea de 30 aprilie, poliția locală a fost sesizată de un localnic, precum că din curtea gospodăriei sale a fost răpit vehiculul.

În urma reacționării prompte, în satul Dărcăuți un echipaj de poliţie a identificat şi tras pe dreapta infractorul. Acesta nu numai că se afla şi conducea în stare de ebrietate (0.87 mg/l de alcool în aerul expirat), ci şi avea un pasager – în remorcă era soţia acestuia.

Iniţial fiind doar suspectat că el ar fi fost acel care a răpit motocultorul din gospodăria unui consătean, în urma audierilor a recunoscut că a luat mijlocul de transport cu scopul de a se deplasa spre domiciliul său. Tipul a fost evident înlăturat de la volanul vehiculului, iar pe numele acestuia a fost pornită o cauză penală.

VIDEO: INSP

Tot ieri, în jurul orei 15:00, pe traseul R-4 din apropierea localității Ciorescu din municipiul Chișinău, oamenii legii au depistat un automobil marca SEAT care se deplasa neuniform. După ce a fost oprit, conducătorul mijlocului de transport a fost supus testării alcoolscopice, iar rezultatul a arătat o concentrație de 1.07 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Bărbatul de 49 de ani a fost înlăturat de la volan imediat, iar automobilul a fost transportat la parcarea specială.

Pe cazul dat urmează a fi inițiat un proces penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, iar șoferul riscă muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/