(foto) Şoferiţe curajoase, dar şi periculoase! Una a depăşit viteza cu 103 km/h, iar alta cu 93 km/h

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Două șoferițe din Republica Moldova au fost sancționate pentru depășirea limitei de viteză în weekendul care a trecut şi au fost scoase în evidență de IGP prin “curajul” lor în raport cu altele. Ambele femei au fost sancționate în baza Codului Contravențional.

Primul caz a avut loc pe traseul M5 la ieșirea din orașul Edineț. Șoferița de 46 de ani, originară din raionul Briceni, fiind la volanul unui Mercedes-Benz se deplasa cu viteza de 173 km/h, depășind limita cu 103 km/h.

Cel de-al doilea caz a avut loc în localitatea Tretești din raionul Cahul. Șoferița de 22 de ani, originară din același raion, fiind la volanul unui Volkswagen Golf se deplasa prin localitate cu viteza de 143 km/h, depășind limita admisă cu 93 km/h.

De la începutul lunii curente, peste 5.700 de șoferi au fost sancționați de polițiștii INSP pentru că au depășit limita de viteză admisă pe sectorul de deplasare.

Tot în weekendul trecut, polițiștii de patrulare au depistat 49 de șoferi în stare de ebrietate la volan, majoritatea dintre ei în stare avansată. Toți au fost înlăturați de la volanul mijloacelor de transport pe care le conduceau.

Alți peste 1.800 de conducători au fost sancționați pentru că au ignorat regulile de circulație rutieră, iar cele mai dese abateri comise rămân a fi:

  • depășirea limitei de viteză – 906 șoferi amendați;
  • nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră – 331 conducători auto sancționați;
  • necuplarea centurii de siguranță – 220 procese-verbale întocmite;
  • încălcarea regulilor de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor – 74 conducători auto sancționați;
  • 98 de pietoni au fost amendați pentru că au traversat strada în locuri interzise.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/