CAA 001 este iar de vânzare! Vezi care e prețul primei serii de plăcuțe din Moldova

Numărul de înmatriculare CAA 001 a apărut din nou în vânzare pe un popular portal de anunţuri din ţară. Se întâmplă la un an şi jumătate de când a fost postată ultima ofertă şi atunci posesorul era gata să le ofere chiar şi în schimbul unui apartament!

De această dată condiţiile sunt altele şi suma este fixă, fără a mai putea fi negociată ca data trecută. Setul de plăcuţe este evaluat la 15.000 de euro şi se va răspunde la mesajele persoanelor interesate doar dacă vor fotografia banii drept dovadă că îi au pe bune.

Plăcuţele cu numărul CAA 001 fac parte din prima serie şi de fapt reprezintă primul număr de înmatriculare din ţara noastră cu primele litere şi primele cifre de ordine.

Întrebat fiind, vânzătorul ne-a dat asigurări că un număr mai prim decât acesta nu există, explicându-ne că înainte de anul 1998 în ţară se foloseau plăcuţe din alte serii, de exemplu 0001 MV. Din 1998 a fost introdus formatul C AA 001, iar din 2017 acesta s-a schimbat în CAA 001.

La fel, bărbatul a declarat că nu a putut păstra numărul original în format C AA 001 pentru că legea între timp s-a modificat şi oricum, dacă se înmatricula pe altă mașină, autoritățile impuneau obligativitatea de a schimba pe un număr de model nou, respectiv CAA 001.

Reieşind din cele spuse apare şi marea întrebare: cât de legală va fi tranzacția plăcuţelor dacă acestea nu se pot vinde conform legii fără o maşină pe care să stea?

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/