SUA: Droguri în valoare de circa un milion de dolari, descoperite într-o maşină cumpărată la licitaţie

Situaţie mai neobişnuită în SUA. Un localnic a descoperit la scurt timp după ce şi-a cumpărat un automobil rulat printr-o licitaţie organizată în Rio Grande Valley, în el, o cantitate mare de droguri!

Bărbatul a sunat imediat la inspectoratul de poliţie din Laredo, Texas, unde le-a spus oamenilor legii că a găsit mai multe pachete cu o substanţă de culoare albă într-un compartiment ascuns al maşinii, notează LMTonline.

Un grup operativ de experți, împreună cu patrupezi special antrenaţi, au mers la bărbat acasă pentru a verifica informațiile primite, iar în timpul unei examinări au fost găsite în total 17 pachete de cocaină cu o greutate de un kilogram fiecare.

Iar puţin mai târziu, în timpul unei inspecții amănunțite, forțele de securitate au găsit alte 17 pachete similare. Poliția a estimat valoarea lor totală pe piața neagră la 850.000 dolari.

“Îi mulțumesc și îl felicit pe omul care ne-a informat despre drogurile găsite. Dacă nu era o persoană cinstită, drogurile ar fi putut ajunge pe mâini greșite”, a declarat șeriful comitatului Webb, Martin Couellar, care a adăugat că rezidentul va primi şi o recompensă financiară.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise