(foto) Premieră: Maserati Levante, Ghibli şi Quattroporte primesc ediţia limitată Royale

Maserati lansează ediţia ultra limitată Royale pentru trei automobile din gama actuală: Levante, Ghibli şi Quattroporte. În cadrul acestei serii vor fi produse doar 100 de maşini, care vor fi distribuite între cele trei modele, la alegerea clienţilor.

În istoria mărcii italiene existase o mașină Maserati Royale – aceasta era denumirea celei mai scumpe și luxoase versiuni a sedanului Quattroporte din generația a treia, realizată în colaborare cu atelierul Italdesign.

Versiunea avea un motor V8 de 4.9 litri, forțat să producă 300 CP în loc de cei 280 standard, patru scaune individuale reglabile electric, tapiţate cu piele scumpă naturală, inserţii din lemn natural, un minibar, etc.

Inițial, Maserati intenționa să producă 120 de astfel de mașini, dar din 1986 până în 1990 au fost fabricate doar 51.

Mai nou, cele 100 de maşini, distribuite între SUV-ul Maserati Levante și sedanurile Ghibli/Quattroporte, vor reprezenta ideologic o continuare a ediţiei din secolul trecut. Sub capotă vor putea fi comandate doar cu motoare V6: pe partea diesel va exista la dispoziţie o unitate de 3.0 litri cu 275 CP, iar pe partea de benzinare două agregate de 3.0 litri cu 350 sau 430 de CP.

Noua serie specială Royale este disponibilă în două culori unice pentru caroserie, la alegere: Blu Royale şi Verde Royale. Pentru a completa aspectul exterior elegant, Levante Royale dispune de jante Anteo Staggered Anthracite de 21 de inci, iar pentru Ghibli și Quattroporte au fost făcute unele Titanium Anthracite de aceeaşi mărime. Toate sunt exclusive pentru această serie şi acoperă nişte mecanisme de frânare cu etrieri argintii.

Habitaclurile maşinilor sunt făcute pe baza nivelului de echipare GranLusso şi sunt disponibile la alegere fie cu tapiţerie Zegna PELLETESSUTA în nuanţă Cuoio, fie cu piele Pieno Fiore în două nuanţe: Black/Cuoio. Zegna PELLETESSUTA este un material confecționat exclusiv pentru interioarele maşinilor Maserati şi combină benzi subţiri de piele Nappa cu fibre de lână pentru a crea o “țesătură” ultra luxoasă, ușoară, moale și rezistentă.

Inserții lucioase în nuanţe (Metal Net pentru Levante, Ebony pentru Ghibli și Black Piano pentru Quattroporte) și o plăcuţă distinctivă “One of 100” completează aspectul interior, la care se adaugă un sistem audio de top Bowers & Wilkins, o trapă acţionată electric şi geamuri fumurii.

Seria specială Royale mai include standard echipamente extinse (practic toate dotările opţionale disponibile) datorită pachetelor Cold Weather, Premium şi Driving Assistance Plus.

Primele livrări sunt programate pentru martie 2020. Comenzile pentru această serie limitată pot fi deja plasate. Preţurile se anunţă doar pentru clienţii real interesaţi.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/