(foto) Maserati introduce o ediţie limitată de maşini cu tapiţerie exclusivă PELLETESSUTA

Compania italiană Maserati a pregătit două automobile speciale care vor fi disponibile într-un număr limitat şi vor fi arătate lumii la Monterey Car Week, în zilele 14-18 august, acolo unde se vor mai desfăşura evenimente celebre ca The Quail: A Motorsports Gathering şi Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach. Caracteristica lor specială este tapiţeria exclusivă PELLETESSUTA.

Vizitatorii Monterey Car Week vor avea posibilitatea exclusivă de a-şi comanda unul din cele 100 de Maserati din gama anului 2020 cu tapiţerie PELLETESSUTA™ realizată de casa de modă Zegna (fondată în 1910). Un număr limitat de 50 de sedanuri Quattroporte și 50 de SUV-uri Levante vor fi disponibile în America de Nord.

Ca parte a unui parteneriat în continuă dezvoltare, care a început odată cu introducerea primelor habitacluri din industrie care au fost tapiţate cu mătase, următorul capitol se deschide cu o producție limitată de tapiţerie din piele împletită (ţesută), numită PELLETESSUTA™ și culori exclusive pentru caroserie.

Materialul moale, luxos şi ușor PELLETESSUTA™ nu este numai durabil, dar aduce confort și frumusețe. Rezultatul cercetărilor efectuate, folosind benzi subțiri de piele Nappa în loc de fire textile, care sunt țesute împreună și împletite împreună, reprezintă o replică a metodei tradiţionale prin care se ţese o pânză pentru a obţine o reală ţesătură din piele. Această metodă este un exemplu de combinare a noilor tehnologii avangardiste cu tradițiile vechi de un secol. Printr-un parteneriat de lungă durată între Zegna și Maserati, două companii istorice italiene, Maserati este singura companie auto de pe piaţă care oferă o astfel de opţiune interioară exclusivă.

Ceva similar am văzut şi aici: GENEVA 2019: G-Class INFERNO by TopCar – Reportaj Video AutoBlog.MD

Revenind la automobile, Maserati spune că cele 50 de sedanuri Quattroporte S 4 GranLusso vor fi oferite cu o vopsea personalizată Blu Sofisticato metallic pentru caroserie şi cu o tapiţerie PELLETESSUTA™ într-o culoare maro închisă. Pentru contrast culoarea albastră va fi utilizată pentru etrieri. La fel în habitaclu se vor mai găsi scaune sport şi o insignă Zegna Edition. Producătorul ţine să menţioneze că aceasta este singura oportunitate când această configurație va fi disponibilă pentru achiziționare.

Cele 50 de SUV-uri Levante S GranSport vor avea o vopsea exclusivă Bronzo în triplu strat pentru caroserie, o tapiţerie  PELLETESSUTA™ de culoare neagră și un set de inserţii exclusive din lemn Radica. Jantele Helios de 21 de inci vor acoperi nişte etrieri de culoare neagră. Şi această configurație va fi disponibilă doar pentru o perioadă limitată de timp.

Aceste vehicule exclusive vor fi disponibile pentru vânzare în baza principiului – primului venit, primul servit. Automobilele pot fi deja rezervate şi vor fi livrate începând din primăvara lui 2020 abia.

Vezi şi: (foto) Ediţie specială şi limitată: Maserati Levante Volcano

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/