(foto) Ediţie specială şi limitată: Maserati Levante Volcano

Exclusivitatea oferită de Maserati înseamnă că fiecare dintre modelele sale poate atinge înălțimi care depășesc nivelul superlativ. Acum, Maserati prezintă o ediție limitată a SUV-ului său: noul Levante Vulcano, produs într-o serie de doar 150 de unități pentru piețele europene și asiatice.

Ediția limitată Vulcano este disponibilă atât cu motoare V6 twin-turbo de 350 CP, cât și de 430 CP, proiectate de Maserati Powertrain și construite la uzina Ferrari din Maranello.

Culoarea exclusivă mată “Grigio Lava” a exteriorului evidențiază liniile sportive ale SUV-lui cu trident în frunte pentru un efect magnific.

Aspectul exterior este completat de detaliile pachetului Nerissimo (stopuri fumurii, grilă şi logouri cromate de culoare neagră, margini de culoare neagră în jurul geamurilor, mânere în culoarea caroseriei și terminaţii lucioase ale eşapamentului), alături de geamuri laminate, jante Helios de 21 de inci, de asemenea cu finisaj mat, precum și etrierele de frână de culoare roşie.

Sistemul de frânare oferit pe acest model este unul marca Brembo Dual Cast. Etrierele din dotare au câte şase pistoane pentru performanţe excelente de frânare.

Vezi şi: (video) Premieră la Goodwood: Noul Maserati Levante GTS şi actualizări pentru Ghibli și Quattroporte

În interiorul noului Levante Vulcano, fiecare finisaj este făcut pentru a reda eleganță sportivă. Scaunele încălzite, ventilate, cu reglaj electric cu memorie şi complet tapiţate cu piele, completate cu logoul Trident brodat în contrast, pot fi comandate în negru cu cusături contrastante roșii sau viceversa, pentru a sublinia personalitatea “vulcanică” a modelului.

Caracterul exclusiv a noii ediții limitate este îmbunătățit în continuare de inserţiile din fibră de carbon lucioasă, de asemenea utilizată pentru padelele de schimbare a vitezelor din spatele volanului și inserția de pe volanul sport reglabil electric. Materialul se găseşte şi sub insigna cromată din aluminiu din zona levierului transmisiei, pe care scrie că maşina este una din 150.

Echipamentul standard este completat de un sistem audio premium Bowers & Wilkins, portiere cu sistem de închidere soft close, senzori de parcare față și spate și farurile adaptive full LED Matrix.

Vezi şi: (video) New York 2018: Premieră mondială – Concurentul Maserati cu motor Ferrari pentru Porsche Cayenne Turbo

În Italia, preţul de start pentru maşina cu 350 de CP este de 116.000 de euro, iar pentru cea cu 430 CP de 128.000 de euro!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/