GENEVA 2019: G-Class INFERNO by TopCar – Reportaj Video AutoBlog.MD

Tuning la nivelul Brabus sau chiar mai superior în unele privinţe. De asta este gata atelierul rusesc TopCar în privinţa noului Mercedes-AMG G 63. La Salonul Auto de la Geneva ruşii au avut un stand cu patru automobile, printre care şi acest G-Class cu pachetul de top INFERNO.

Intervențiile în valoare de câteva zeci de mii de euro îl fac să inunde în fibră de carbon şi piele, toate fiind instalate cu mare meticulozitate. Inserţii din carbon se găsesc fie pe acoperiş, fie în zona bosajelor, iar capota de exemplu este făcută integral din acest material, vopsită în culoarea caroseriei şi ranforsată cu kevlar.

În cazul în care buzunarul clienţilor este unul larg, TopCar poate propune şi manipulări de ordin tehnic sub capota SUV-ului. Există pachete care pot spori puterea maşinii până la 1.000 de cai, iar rezultatul este o acceleraţie 0-100 de km/h în doar 3.4 secunde!

Vezi mai multe detalii: Cel mai reuşit kit estetic pentru acest SUV? Mercedes-Benz G-Class INFERNO va fi adus de TopCar la Geneva

Vezi mai multe proiecte TopCar AICI.

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/