La ARENA AUTO FEST 2023 se va putea ajunge și cu troleibuzul! Itinerarul liniei dedicate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Trei zile au rămas până la startul ARENA AUTO FEST 2023 şi cu această ocazie mai avem un anunţ pentru vizitatori! Anunţul este legat de modul de deplasare către şi dinspre locaţia evenimentului – Arena Chişinău.

Evident că parcarea din preajma Arena Chişinău va rămâne deschisă pentru oricine doreşte să vină cu maşina personală, mai ales familiile cu copii, vizitatorii având la dispoziție 817 locuri de parcare.

Astfel fiind spuse, ne-am gândit la o alternativă care să vă reducă atât din cheltuieli pentru carburant, cât şi din timpul necesar statului în eventuale ambuteiaje, evident fiind şi o soluţie eco-friendly.

Pentru a nu încărca traficul în zona Arena Chişinău, Primăria Municipiul Chişinău care este și partenerul evenimentului ARENA AUTO FEST 2023 va lansa în zilele de sâmbăta și duminică o linie dedicată de troleibuz din centrul orașului către locaţia evenimentului.

În fiecare dintre zilele de 24 şi 25 iunie, în intervalul orelor 11:30-21:30, din 15 în 15 minute, vor circula troleibuze pe itinerarul Circul Chişinău – Arena Chişinău – Circul Chişinău pentru toţi cei care doresc să lase maşina personală acasă sau care nu au deloc una. Taxa pentru o călătorie rămâne cea standard – 6 lei.

Amintim că accesul publicului la eveniment va fi de la ora 12:00, iar programul durează până la 21:00.

Primăria Municipiul Chişinău este unul dintre partenerii ARENA AUTO FEST 2023.

Având în vedere necesitatea asigurării călătorilor cu transport pe perioada desfășurării Ediției a I-a a Expoziției…

Posted by Primăria Municipiului Chișinău on Friday, 23 June 2023

Biletele la eveniment le puteți găsi pe AFISHA.MD sau Ticket.AutoBlog.MD!

Mai multe detalii pe pagina evenimentului!

Cmentariile sunt închise