in , ,

(video) Şofer: “De ce sunt necesare marcaje pe străzile din Chişinău, dacă acestea sunt încălcate chiar şi de poliţie?”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

(update) Şoferul care conducea automobilul de serviciu a fost sancționat cu o amendă de 750 de lei și cu trei puncte de penalizare.


Întrebarea zilei pe o reţea de socializare, pusă de un şofer: “De ce sunt necesare marcajele pe străzile din Chişinău, dacă acestea sunt încălcate chiar şi de poliţie?” Situaţia în cauză a fost surprinsă de o cameră de bord pe bd. Dacia.

Conducătorul unei maşini a Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău a decis să urmeze aceleaşi încălcări pe care le-a făcut posesorul unei Mazda şi a mers perpendicular pentru a-şi schimba poziţia de pe banda extremă dreapta pe cea stângă.

Intrând peste insulița directoare cu marcaj 1.16.3, care indică asupra unui spaţiu în care este interzis de intrat, nu a ţinut măcar să includă elementar semnalizatorul de direcţie pentru a arăta încotro o apucă…

VIDEO: facebook.com/Gheorghe Marin

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!