(video) Încălcare crasă pe strada Calea Orheiului. Se cere pedepsirea unui şofer periculos şi agresiv

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

A trecut ceva timp de când am văzut ultima dată o astfel de obrăznicie şi aceasta se cere a fi penalizată cât mai dur posibil! Conform unor imagini care ne-au fost expediate la adresa redacţiei de către un cititor, un conducător auto şi-a permis să se deplaseze pe contrasens pe strada Calea Orheiului din capitală şi încă dezvoltând viteză.

Mai mult, în timpul acţiunii făcute prin faţa mai multor participanți la trafic, a inclus şi semnalizatoarele de avarie, dar pentru a le spune tuturor celor care se deplasau regulamentar să se ferească, ori pentru ca să-i fie iertate ce? Încălcările intenționate şi comportamentul iresponsabil?

„Şoferul automobilului cu nr. de înmatriculare BAI 010, pe strada Calea Orheiului a trecut peste gazonul dintre sensuri şi a continuat mișcarea pe contrasens spre direcția intrare în Chişinău!!! Era foarte agresiv în trafic, de la cercul de la Cricova, direcția spre Chişinău, tot făcea manevre periculoase între participanții la trafic.”

Declarațiile cititorului martor

Vezi şi:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise