Şoferul care a comis încălcări pe strada Calea Orheiului se justifică. Reacţia INSP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La scurt timp după ce am făcut public un articol în care au fost descrise şi arătate acţiunile unui conducător auto din Chişinău pe strada Calea Orheiului, surprinse de cel puţin o cameră de bord şi câţiva zeci de ochi, acelaşi şofer şi-a justificat încălcările în comentariile postării noastre de Facebook. Iată ce l-a motivat să încalce Regulamentul Circulaţiei Rutiere.

Bărbatul, tată a doi copiii deja, a declarat că a condus pe contrasens şi cu viteză pentru că îi năştea soţia în maşină! Astfel spus, cunoscând că siguranţa în traficul din capitală nu este deloc ideală şi că sunt încă mulţi care se deplasează neadecvat pe străzi, securitatea celei mai apropiate persoane, dar şi a unui făt, au fost mutate pe plan secund!

Surprinzător ar mai fi că deja minimum cinci persoane i-au apreciat reacţia, semn că sunt de acord cu cele făcute şi că, la rândul lor, ar face la fel!

Cu toții înţelegem foarte bine că (dacă şoferul a spus adevărul pur) a fost o situaţie delicată, însă este interzisă încălcarea regulilor comune, care au fost făcute anume pentru a evita accidente cu urmări tragice în trafic.

„RCR este făcut pentru orice participant al traficului rutier! Și nu, faptul că femeia a început să nască în mașină nu-i dăduse dreptul să încalce regulile.

Oricine poate cere ajutorul poliției, în trafic sau la urma urmei printr-un apel la 112. Poliţia activează în folosul cetățeanului. În caz de urgență, mașină civilă este escortată.”

Purtătorul de cuvânt al INSP, Natalia Golovco

Sperăm că această concluzie a fost clară, iar o lecție a fost învățată. Nou-născutului, cât şi familiei sale, le urăm o viaţă fără primejdii! Sănătate!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/