(foto) Stă prost cu gabaritele? Un taximetrist din Chişinău a lovit un Audi şi a plecat pur şi simplu

Un conducător de taximetru Dacia Logan cu numerele de înmatriculare INQ 706 este dat în căutare în tot municipiul Chişinău, atât de poliţie, cât şi cel mai probabil de proprietarul unei maşini pe care a avariat-o. Intrând acum câteva ore într-o curte fără ieşire de pe strada Igor Vieru din sectorul Ciocana, şoferul s-a încumetat să intre din motive bizare în spatele unui Audi care nici nu se afla parcat în stradă.

Ciudată întâmplare pe care doar taximetristul o poate explica, deşi acesta este de negăsit. Vinovatul a plecat pur şi simplu de la faţa locului, deşi a avut de suferit şi automobilul pe care îl conduce.

Situaţia a fost surprinsă de un martor ocular, care a făcut publice imaginile, în speranţa că vor fi văzute şi de proprietarul sedanului argintiu. Între timp un apel la poliţie a fost deja efectuat.

FOTO: facebook.com/mrororiginal
FOTO: facebook.com/mrororiginal

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-accident-scump-in-capitala-un-audi-s8-plus-implicat-si-avariat/

https://autoblog.md/foto-accident-la-intersectia-russo-dimo-o-honda-s-a-rasturnat-dupa-impactul-cu-o-dacia/

(video) Accidentul zilei în Rusia. O blindată nu i-a cedat trecerea unui Land Cruiser

Cmentariile sunt închise