(video) De ce a schimbat banda? Momentul în care un tânăr cu trotinetă cade în spatele unei maşini lângă Circ

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu, nu am decis să distribuim şi noi acest filmuleţ cu aceeași intenţie pe care a avut-o autorul – nefericirea altuia folosită drept conţinut de TikTok – ci pentru a atrage atenţia atât a conducătorilor auto, cât şi a altor posesori de trotinete electrice asupra unei probleme deja acute.

Ultimii, deşi dau dovadă că nu ţin cont de toate regulile de circulaţie pentru că nu există unele expres stabilite pentru aceştia, trebuie să înțeleagă că ale lor vehicule nu sunt mijloace de transport cu acte în regulă şi nu au aceleaşi drepturi în trafic ca şi deținătorii de autoturisme, mulţi dintre care se enervează când îi văd cum abuzează cu viteza şi cum generează situaţii de accident. Astfel spus, “trotinetiştii” trebuie să-şi asume toate riscurile în caz de accidente cu una sau mai multe consecințe neplăcute.

Situaţia în cauză arată pe cât se poate de clar urmările dezvoltării unei viteze mari dacă se alege deplasarea pe acelaşi carosabil pe unde circulă maşinile obişnuite. În situaţii neaşteptate şi extreme, frânele care sunt montate pe trotinete sunt insuficient de puternice pentru a evita o coliziune cu un obstacol. Iată deci cel puţin un motiv pentru care este necesar de respectat recomandările producătorului, distanţa, dar şi regimul de viteză, totul pentru a avea timp suficient de reacţie.

Aşadar, recomandăm acestor participanți la trafic să se abţină în a dezvolta viteze mari pe străzile din zonele urbane, chiar dacă caracteristicile trotinetei electrice permit asta şi să se conducă exclusiv de regulile valabile pentru biciclişti, inclusiv în ce priveşte măsurile de protecţie.

@bzovii.a

Просто сказочный персонаж 🤦🏻‍♂️#chisinau #chisinaumoldova🇲🇩 #moldova

♬ оригинальный звук – Alex Bzovii
VIDEO: tiktok.com/@bzovii.a

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise