(foto/video) Accident deosebit de grav în raionul Anenii Noi. Trei persoane au decedat pe loc

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 11:23) În accidentul de la Anenii Noi a decedat șoferul de 50 de ani, originar din mun. Chișinău, dar și cei doi pasageri o femeie de 41 de ani și un bărbat de 53 de ani, ambii locuitori ai raionului Anenii Noi.

Preliminar s-a stabilit că automobilul marca Volvo, din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo, a fost pierdut de sub control şi s-a izbit violent într-un copac de pe marginea carosabilului.


(update 10:50) Comunicat IGSU:

În dimineața zilei de 24 noiembrie 2022, angajații IGSU au fost alertați pentru a interveni în urma unui accident de circulație produs pe traseul R30 în apropierea de localitatea Mirnoe, raionul Anenii Noi. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 9:20.

Potrivit informațiilor înregistrate, un autovehicul de model Volvo a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un copac. La fața locului, pentru misiune a fost trimis un echipaj din cadrul Secției situații excepționale Anenii Noi. Ajunși, pompierii au stabilit că în urma accidentului trei persoane au decedat și sunt blocate între fiarele contorsionate ale autovehiculului.

Salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare și de deblocare a corpurilor neînsuflețite, printre care se aflau doi bărbați cu vârstele de 53 de ani și 51 de ani, dar și a unei femei în vârstă de 41 de ani.

Circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite de organele de resort.


(10:24) Tragedie în raionul Anenii Noi. Acum o oră, Poliția a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier în localitatea Mirnoe. Șoferul, dar și doi pasageri care se aflau într-un Volvo XC90, au decedat pe loc!

La moment, polițiștii și echipa de descarcerare a IGSU se află la fața locului. Cu detalii vom reveni, însă e clar că viteza excesivă şi-a spus cuvântul.

Articolul se actualizează!…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/