(foto) SUA: Unui bărbat i s-a livrat un scump Tesla Model X Plaid cu anvelope absolut diferite

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Caz real în SUA! Ethan Joseph, un împătimit după Tesla, posesor a deja patru modele, şi-a primit acum câteva zile cea mai nouă comandă – un Model X Plaid. Evident că a fost din start bucuros, însă când a început să îl inspecteze în detalii cam i-a dispărut entuziasmul. De exemplu, maşina i-a fost trimisă cu anvelope absolut diferite!

Amintim că electromobilul costă peste ocean minimum 120.440 de dolari sau 2.211.483 lei conform cursului de schimb la zi! Iar pentru al său a plătit mai mult – 131.190 dolari!

Ethan a descoperit că anvelope Michelin erau instalate pe puntea față, iar unele marca Continental pe spate (fiecare costând în jur de 330 dolari). În plus, s-a dovedit că şi tipul le este diferit: cele din faţă sunt unele sport de vară – model Latitude Sports 3, iar pe spate sunt all-season CrossContact LX Sport, concepute, printre altele, şi pentru off-road ușor.

Astfel spus, conducerea cu o astfel de combinaţie poate fi extrem de periculoasă şi nu numai pentru că electromobilul generează 1.020 CP! Anvelope diferite reacționează la fel de diferit atât la temperatura aerului și tipul de acoperire a drumului, cât și la stilul de conducere – accelerații și viraje abordate cu mare viteză.

Americanul mai susține că a primit noul său crossover cu o întârziere de câteva luni, iar datele de livrare au fost amânate în mod constant. Fiind etichetată Tesla şi chiar Elon Musk în postarea sa, o reacţie încă nu a apărut.

În plus, acelaşi proprietar confirmă că şi în 2022 Tesla are probleme cu calitatea asamblării!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/