(video) Vă mai miraţi de ce au loc accidente? Iată ce şi-a permis un şofer în localitatea Peresecina

0

Toate accidentele rutiere din lume, nu numai din Moldova, se petrec din cauza neatenţiei, dar şi a încălcării regulilor de circulaţie. După sute şi mii de cazuri, trâmbiţate la stânga şi la dreapta prin canale media, la mintea unor şoferi din Moldova încă nu a ajuns ideea că riscă să ajungă într-o cutie de lemn sau îi pot pune acolo pe alţii din propria prostie şi indiferenţă. Din păcate…

Desigur, am ajuns să trăim într-o lume în care o zi cu accidente zero pare sau poate chiar este ceva imposibil de realizat, însă trebuie să tindem spre acest lucru. Toţi cei care şofează pe drumurile din ţară trebuie să contribuie la asta, să se gândească cum să nu se pună reciproc în pericol, în trafic, pentru ca toţi să ajungă la destinaţie în siguranţă. Ori la ce bun se mai investeşte timp pentru a face rost de un permis de conducere, pentru a ajunge cu el pe un pat de spital sau mai rău?

Poate că tipul în cauză e la el acasă şi ştie foarte bine drumurile din localitate, însă asta nu-i oferă drepturi speciale pentru că pe orice drum public regulile sunt egale pentru toţi. Încălcările-i sunt evidente, aşa că nu mai stăm să i le comentăm.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(video) Trei situaţii periculose recente în care şoferi moldoveni au ieşit la depăşire pe contrasens

https://autoblog.md/video-chisinau-si-a-primit-amenda-de-dimineata-dupa-ce-politia-l-a-vazut-iesind-pe-contrasens/

https://autoblog.md/video-cu-viteza-excesiva-si-pe-contrasens-iata-cat-de-mult-se-grabea-un-sofer-pe-strada-vadul-lui-voda/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata