(video) “Eu nu încurc la nimeni!” Reacţia incredibilă a unui şofer care s-a oprit cu maşina pe trotuarul străzii Bodoni

Un şofer din capitală a prins la curaj şi a pus la încercare pavajul proaspăt instalat pe trotuarul străzii Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni. Acesta a urcat pe el cu un automobil, a mers şi s-a strecurat până după o staţie de troleibuz, oprindu-se chiar în mijlocul drumului pietonilor.

Deşi autovehiculul lăsat a devenit un obstacol în toată regula, conducătorul auto a ţinut să-i de-a asigurări martorului ocular că nu încurcă la nimeni! În plus, el staţionase pentru “doar două minute” pentru a-şi descărca marfa într-un magazin din preajmă.

Amintim că strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni face parte din lista unor artere din centrul capitalei pe care este instituit un regim restricționat pentru parcarea mașinilor personale. Oprirea este interzisă atât pe carosabil, cât şi pe trotuare!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-un-nou-exemplu-de-parcare-moldoveneasca-pana-si-primarul-general-a-mers-sa-o-vada/
https://autoblog.md/veste-proasta-cine-isi-va-lasa-masina-langa-piata-de-flori-de-pe-strada-bodoni-si-ar-putea-gasi-o-apoi-la-truseni/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/