(foto) SUV-ul GMC Terrain a fost actualizat. Cum s-a schimbat

Noua generaţie GMC Terrain a fost actualizată. Modelul a fost arătat pentru prima dată încă în ianuarie 2020, atunci când a fost prezentat noul GMC Yukon, dar din cauza pandemiei General Motors a amânat începerea producției în masă a aproape tuturor produselor noi, astfel încât acest SUV intră pe linia de asamblare doar acum pentru a ajunge pe piață din vara care vine.

Care sunt noutăţile:

  • Restilizatul GMC Terrain a păstrat estetica caracteristică generală a modelului, dar, de fapt, are o faţă nouă, cu noi faruri LED şi mai mari în dimensiuni, o grilă mai lată de radiator şi o bară de protecţie nouă. Cum s-a schimbat în partea posterioară nu ni se arată. Toate blocurile optice sunt acum pe bază de LED-uri. Gama de jante cuprinde modele de 18 şi 19 inci.
  • Modificările din cabină sunt la nivelul decorului: căptușeli noi, inserţii și alte elemente. Deși lista de opțiuni pentru prima dată a apărut head-up display.
  • Modelul dispune acum de un sistem de frânare automată de urgenţă şi de menţinere în bandă, printre altele.
  • Terrain a fost singurul model GMC fără o versiune off-road AT4. Acum este disponibil cu una şi aceasta se va deosebi de o maşină standard prin grila de radiator, elemente de protecţie a motorului, anvelope pentru off-road, un mod de rulare specific pentru off-road şi un asistent la coborârea în pantă, printre altele.
  • A fost păstrată şi versiunea de top Denali, cu un finisaj interior bogat, o doză generoasă de crom pe caroserie și un set complet de dotări opţionale. Şi doar pe această maşină este disponibil un nou panou de bord cu monitor color de 8.0 inci.
  • O altă noutate este pachetul Elevation care face toate elementele contrastante cromate să fie negre.
  • Iniţial a fost lansat modelul cu tocmai trei motoare, însă acum va fi disponibil doar cu unul singur. Unitatea turbo diesel de 1.6 litri (139 CP) a fost eliminată încă anul trecut, iar acum a dispărut şi benzinarul turbo de 2.0 litri (256 CP). Singura ofertă a rămas benzinarul turbo de 1.5 litri cu 173 CP/275 Nm. Acesta este cuplat la o cutie de viteze automată în nouă trepte. Tracţiunea poate fi pe puntea din faţă sau integrală.

În SUA un GMC Terrain costă minim 25.000 de dolari.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/