(foto/video) TECHART prezintă groaza decapotabilelor: Noul GTstreet R Cabriolet

Atelierul german de tuning TECHART prezintă o galerie de imagini cu noul său proiect pe care l-au prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

Specialiştii din Leonberg au modificat serios varianta decapotabilă a modelului Porsche 911 Turbo, iar rezultatul a fost numit GTstreet R Cabriolet.

Amintim că în luna noiembrie a anului 2016 compania a arătat pentru prima dată sportcarul GTstreet R bazat pe coupeul 911 Turbo.

Vezi şi: GENEVA 2017: Reportaj video de la standul TechArt

O astfel de maşină cu formele unei rachete poate avea un propulsor cu 720 de cai putere, capabil să mişte decapotabila până la 100 de km/h în doar 2.7 secunde. Viteza maximă atinge 340 km/h!

Pentru comparaţie, un 911 Turbo Cabriolet obişnuit are un motor cu 540 de CP. Cu pachet Sport Chrono poate accelera până la 100 de km/h în doar 3.1 secunde, iar viteza maximă este egală cu 320 de km/h.

Vezi şi: (foto/video) Cel mai frumos tuning al momentului pentru Porsche 911 Turbo este oferit de TechArt

Printre altele, TECHART spune că noul kit exterior aerodinamic, la o viteză de 300 de km/h, poate asigura o forţă de apăsare egală cu 321 kilograme.

Suplimentar sunt oferite seturi de jante care măsoară 20-21 de inci şi un sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament din titan.

Habitaclul poate combina pielea naturală cu Alcantara, iar culoarea poate fi asemănătoare cu cea a caroseriei. În general, reprezentanţii atelierului spun că sunt gata să personalizeze interiorul aşa cum doreşte clientul.

Am încercat să aflăm de la TECHART care este preţul de start al unei astfel de maşini, dar nu am primit deocamdată un răspuns.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/