(foto/update) Tesla a arătat parţial investitorilor săi crossoverul Model Y

(06.06.2018) Acum câteva ore, peste ocean, a avut loc o nouă reuniune a acţionarilor Tesla. Elon Musk a prezentat acolo un nou teaser al viitorului crossover Model Y.

Singurele detalii suplimentare anunţate este că acest automobil nu va avea în habitaclu o tapiţerie din piele pe scaune sau pe volan şi, mai în glumă mai în serios, Musk a adăugat “chiar dacă nu va avea un volan”! Astfel, va introduce Model Y un sistem de pilotare automată în toată regula?

Vezi şi: Un vlogger l-a întrebat pe Elon Musk când va prezenta Tesla Model Y şi acesta i-a dat un răspuns

Totodată, în faţa clădirii unde a avut loc evenimentul au fost expuse toate maşinile actuale Tesla, inclusiv prototipul camionului Semi, dar şi un exemplar al modelului Roadster în culoare albă!


(07.06.2017) Compania Tesla, în cadrul unei adunări a celor care deţin în proprietate acţiunile acesteia, a demonstrat pariţial printr-o imagine teaser, noul crossover compact Model Y pe care îl pregăteşte. Fotografia a fost distribuită ulterior de mai multe portaluri de specialitate.

Deocamdată nu există nicio informaţie tehnică despre model. Elon Musk, şeful Tesla, a declarat că noul crossover nu va avea la bază platforma lui Model 3, considerând că proiectarea lui Model X pe baza lui Model S a fost o greşeală.

Elon Musk a mai ţinut să menţioneze că versiunea de serie Tesla Model Y va apărea în anul 2019 şi potrivit prognozelor va depăşi cererea pentru compacta Model 3.

Din informaţiile care au apărut anterior pe internet, s-a vehiculat că viitorul Tesla Model Y va primi portiere posterioare de genul celor văzute pe Model X. Mai mult, crossoverul compact va fi dotat şi un sistem de pilotare automată de nouă generaţie.

Vezi cum ar putea arăta maşina aici: Presa auto prevesteşte un succes enorm al viitorului Tesla Model Y

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/