(foto) Ţi se pare plictisitoare înfățișarea noului Ford Ranger? Iată ce propune Carlex Design

0

Ford Ranger by Carlex Design este o versiune complet nouă a acestui pickup dur și fiabil, combinând un stil off-road, contururi masive ale corpului și un interior sportiv și confortabil.

Conversia exterioară unică i-a oferit un aspect proaspăt, nou, iar soluţia atelierului polonez este ideală pentru cei care s-au plictisit sau nu le place doar cum arată maşina din uzină.

Bara de protecție frontală și extensiile robuste de pe aripi îl fac un adevărat întorcător de capete! Noul kit de caroserie al mașinii a fost acoperit cu Line-X, oferind rezistență împotriva deteriorării în timpul deplasărilor prin off-road.

Automobilul s-a mai ales cu un set de autocolante energetice pe părțile laterale și din spate, dar şi nişte roţi cu jante de 18 inci în anvelope corespunzătoare pentru circulaţie şi pe drumuri proaste.

Ford Ranger by Carlex Design dispune şi de o serie de accesorii atractive: un kit de ridicare a suspensiei pentru mărirea gărzii la sol, o combinaţie de bare localizate după cabină şi peste benă, noi praguri exterioare laterale, suport pentru biciclete StyleRack şi un proiector LED pe acoperiş, pentru off-road, sunt doar câteva dintre ele.

Iar habitaclul reproiectat, întunecat și confortabil al lui Ranger, are o notă sportivă, fiţi de acord. Scaunele frontale au fost remodelate și decorate cu cusături specifice care scot unele motive în relief, ceva similar cu amprentele lăsate de roţi pe un drum murdar, marcând astfel stilul unic al vehiculului. Se anunţă despre folosirea doar de piele de cea mai bună calitate şi Alcantara originală italiană.

Printre altele mai putem observa un volan Volanul turtit în partea inferioară şi îmbrăcat în piele, noi covoraşe din cauciuc personalizate, cu motive în relief elegante, logouri, etc.

Aşadar, Ford Ranger by Carlex Design este o alegere excelentă atât pentru fanii de escapade scurte, cât şi cei de off-road. Modelul este obligat să câștige inimile tuturor entuziaști de off-road style. Preţul conversiei se anunţă doar la solicitare.

https://autoblog.md/video-test-drive-ford-ranger-raptor/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

https://autoblog.md/foto-carlex-design-anunta-ultimele-doua-editii-limitate-pentru-mercedes-benz-x-class/

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/