(foto) Carlex Design anunţă ultimele două ediţii limitate pentru Mercedes-Benz X-Class

Din cauza anunţului privind încetarea producţiei modelului de pickup Mercedes X-Class, făcut de grupul Daimler, atelierul de tuning Carlex Design a decis să aducă un ultim tribut acestui model fabulos cu două ediţii speciale şi limitate – Off-road Final Edition şi Extreme Final Edition.

Automobilele vor cuprinde o serie de accesorii unice și un habitaclu transformat complet, toate fie într-o nuanţă roşie aprinsă, fie în una neagră.

Maşinile cu motorizări alese individual de clienţi vor mai primi un nou bodykit, cu părţi vopsite pentru a se potrivi cu nuanţa caroseriei şi acoperite cu Line-X, în combinaţie cu unele suplimente din fibră de carbon, care sunt doar câteva elemente ale pachetului bogat de styling exterior. Evident şi suspensia le va fi modificată pentru a li se mări garda la sol. Nişte jante în anvelope off-road vin la pachet.

Ediţiile limitate vor mai avea elemente de protecţie a dedesubtului, noi praguri laterale exterioare, accesorii off-road cum ar fi un bloc de lumini pe acoperiș de la compania Lazer, un capac elegant peste benă, alături de mai multe autocolante energizante.

Vehiculele Final Edition vor avea un interior grozav cu scaune din față remodelate, alături de scaune spate, cotiere şi levier al cutiei de viteze împodobite cu tapiţerie de culoare roşie şi cusături care o scot în relief. Printre alte dotări se mai numără un volan remodelat, acoperit cu piele roşie şi neagră, o planşă de bord cu inserţii din fibră de carbon şi un panou de bord modificat.

Ce preţuri de start au maşinile nu se anunţă, semn că va fi calculat individual pentru fiecare client şi gusturile sale. Nici numărul limitat de exemplare nu se face public.

Vezi şi alte ediţii limitate ale modelului, încă disponibile la comandă, pe site-ul dedicat modelului.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(foto) Dacă nu Mercedes, atunci alţii. Polonezii de la Pickup Design vor pune noul X-Class pe şase roţi

https://autoblog.md/foto-brutal-sau-sportiv-pickup-design-modifica-frumos-noul-mercedes-benz-x-class/

https://autoblog.md/foto-pick-up-mercedes-maybach-va-exista-asa-ceva-insa-nu-va-fi-facut-de-germani/

Cmentariile sunt închise