(foto) A treia generaţie KIA Forte va debuta luni, 15 ianuarie, la NAIAS 2018

Compania KIA a dezvăluit câteva schiţe prin care anunţă noua generaţie a modelului Forte, dar şi arată designul exterior şi interior al sedanului compact. Modelul care se vinde şi în Republica Moldova sub denumirea Cerato va fi prezentat luni, 15 ianuarie 2018 în cadrul North American International Auto Show (NAIAS).

Sud coreenii de la KIA ne spun că designul exterior al noului Forte va împrumuta unele soluţii stilistice de la cel mai rapid model al mărcii – noul Stinger. Capota este mai lungă, iar aspectul general este mai dinamic. 

Fața noului Forte afișează grila tipică Tiger Nose decorată cu multe inserţii cromate. Bara de protecţie include prize de aer mărite şi faruri anti ceaţă încorporate pe centru. Atât farurile, cât şi stopurile vor fi noi şi pe bază de tehnologii LED.

În acelaşi timp, pentru habitaclu se anunţă o revoluţie comparativ cu ceea ce se găseşte acolo în prezent. Designul orizontal al planșei de bord are scopul de a conferi acesteia un aspect mai amplu decât dimensiunile sale compacte. 

Numărul de butoane a fost redus, funcțiile principale fiind concentrate acum în meniul noului ecran TFT independent, poziționat central. Prizele de ventilație circulare sunt inspirate de la Stinger.

Informații suplimentare precum și detalii tehnice vor fi furnizate în prima zi de presă a Salonului Auto de la Detroit. Urmăriţi AutoBlog.MD pentru mai multe noutăţi de la NAIAS.

Amintim că un KIA Cerato are un preţ de start în Moldova de 11.800 de euro.

 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/