in ,

AngryAngry

(foto) Trotuarul proaspăt de pe strada Albişoara, locul perfect pentru a mai expune câteva maşini la vânzare

Un agent economic, care deţine o parcare de maşini scoase la vânzare de pe strada Albişoara, ar face deja abuz de trotuarul proaspăt reparat. Cel puţin de această părere este un cititor AutoBlog.MD care ne-a expediat aceste imagini la adresa redacţiei.

Fotografiile arată un total de patru SUV-uri care ocupă trotuarul din preajma intrării în parcarea propriu-zisă. Martorul ocular refuză să creadă că automobilele au fost aranjate frumos în mod neintenționat.

De cealaltă parte s-a convins că spaţiul lăsat pentru pietoni este foarte restrâns şi aceştia îşi pot atinge chiar şi hainele de caroseriile care nu sunt ideal de curate. Cum ar putea trece pe acolo mame cu cărucioare este dificil de spus. Urmează doar să sperăm că proprietarul parcării va fi înțelegător şi va elibera spaţiul public cât mai curând.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!