(foto) Ucraina: Un pompier va compărea în faţa instanţei pentru că a incendiat maşini scumpe la comandă

Un angajat al Serviciului de Stat pentru Situaţii Excepţionale din Dnipropetrovsk, Ucraina, va compărea în fața judecătorilor. La cererea procurorilor din Odesa, instanța a luat în custodie bărbatul suspectat de distrugerea intenționată a bunurilor prin incendiere. Despre acest lucru scrie serviciul de presă al Procuraturii regionale Odesa.

Ancheta a stabilit că între decembrie 2019 și aprilie 2020, un pompier, împreună cu doi complici, au dat foc la trei mașini în centrul oraşului de pe malul Mării Negre.

Interesant este că toate infracțiunile au fost comise la comandă, însă cine a fost cel care le plătea banii pentru servicii nu se cunoaşte încă.

Judecând după fotografiile făcute publice, cel puţin o Toyota Land Cruiser și încă două Mercedes-Benz S-Class în caroserii W221 au fost practic distruse. 

Proprietarii automobilelor au avut de înregistrat prejudicii în valoare totală de peste un milion de hrivne (cel puţin 35.000 de euro). Deși, având în vedere că este puțin probabil ca mașinile să mai fie reparate, suma ar trebui să fie mult mai mare.

Deocamdată toţi trei stau în arest preventiv până la o decizie definitivă a instanței.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-zece-cauze-ale-incendiilor-de-masina-sau-la-ce-lucruri-trebuie-sa-atrageti-atentia-pentru-a-le-evita/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/