(foto) Un bărbat din Chişinău şi-a pierdut viaţa pentru că nu a folosit o trecere subterană

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă un accident rutier care arată indiferența pietonilor faţă de regulile de circulaţie rutieră. Unii dintre ei consideră în continuare că de RCR trebuie să se conducă doar şoferii care manipulează autovehicule; iar acestora din urmă li se impune mai mereu responsabilitatea pentru astfel tragedii, deşi în multe cazuri fără să poarte nicio vină.

Un bărbat în vârstă de 65 de ani şi-a găsit sfârşitul în seara zilei de ieri pe bulevardul Constantin Negruzzi din Chişinău. Poliția a fost sesizată în jurul orei 21:14, prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea accidentului.

Bărbatul a ales să treacă neregulamentar nu o stradă, ci un bulevard! Conducătorul unui FIAT, în vârstă de 27 de ani, nu l-a observat la timp şi l-a luat agresiv pe capotă. În urma traumatismelor primite pietonul a decedat pe loc din păcate, însă putea să mai vadă lumina zilei dacă folosea o trecere subterană care se afla chiar în preajmă!

Pe caz a fost dispusă inițierea unui proces penal. Organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/