(foto) Un exemplar al celui mai nou Mercedes-Benz GLS, văzut în capitală fără două roţi

0

Un Mercedes-Benz GLS în versiune 400 d 4MATIC, SUV de ultimă generaţie, a ajuns şi în ţara noastră de curând, asta după ce a fost prezentat acum aproximativ un an în urmă în premieră mondială. Se pare însă că startul unei exploatări liniştite şi normale pe drumurile din Republica Moldova a eşuat.

Automobilul premium a fost surprins în preajma unui centru comercial din sectorul Rîşcani al capitalei fără două roţi, ambele de pe partea dreaptă fiind lipsă. Maşina a păstrat în schimb celelalte două roţi şi la momentul imortalizării situaţiei stătea pe două suporturi.

Cel mai probabil nu ar fi vorba despre vreun furt, asta pentru că de regulă răufăcătorii nu lasă în urma lor prea multe urme, dar nici astfel de suporturi care tot costă ceva bani. Proprietarul singur le-ar fi scos şi dus la o vulcanizare după ce ar fi întâmpinat cu ambele probleme, asta dacă nu ar fi dat chiar într-o groapă cu ele.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata