(foto) Apariţie rară! Un Ford F-150 Raptor a fost surprins în centrul Chişinăului

Un pickup Ford F-150 Raptor de cea mai nouă generaţie (cu 456 CP şi 691 Nm de cuplu la activ) a fost surprins în preajma unui hotel de pe strada Mitropolit Varlaam din Chişinău. Maşina a fost lăsată parcată chiar în incinta clădirii şi a fost acoperită parţial cu zăpadă, semn că proprietarul a făcut doar un popas şi nu se va reţine mult timp.

Exemplarul este înmatriculat în Statele Unite ale Americii şi nu se cunoaşte deocamdată cât timp va mai circula pe la noi. Cert este că, chiar dacă pe automobilist l-a prins ninsoarea din Moldova, maşina sa este gata să facă faţă practic oricăror condiţii, oriunde nu ar apuca-o.

În SUA, un astfel de pickup din gama anului 2020 (deja nu se mai produce) avea un preţ de start de 53.455 de dolari. Neobişnuite la acesta din imagini sunt jantele de o culoare verde aprinsă, care nu se puteau comanda din fabrică. Acestea sunt făcute de compania VTX Wheels din California şi sunt disponibile în mărimi de 17 inci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Constantin Mihalachi (@constantin_mihalachi)

Vezi neapărat:

https://autoblog.md/video-test-drive-premiera-ford-f-150-raptor-l-am-testat-in-sua/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/