(foto) Genesis introduce tehnologia Face Connect pe toate maşinile sale noi

Genesis a anunțat că va începe să introducă pe maşinile sale Face Connect, o tehnologie care permite vehiculelor să recunoască fețele umane, să deschidă și să închidă ușile fără a utiliza o cheie inteligentă.

Face Connect va maximiza confortul clienților în calitate de tehnologie care ajută mașina să comunice cu șoferii, împreună cu sistemul său de autentificare cu amprentă digitală.

Noua tehnologie Genesis va fi folosită chiar pentru a personaliza experiența de conducere. După identificarea șoferului prin recunoașterea feței și sincronizarea cu profilul său, maşina poate spori confortul reglând automat scaunul său și volanul în funcție de preferințele stocate. Head-up display-ul (HUD), oglinzile laterale și setările de infotainment vor fi, de asemenea, ajustate pe baza setărilor personalizate.

Sistemul Face Connect funcționează pe baza unei camere infraroșii Near Infra-Red (NIR) pentru a asigura performanța recunoașterii feței în orice circumstanțe – inclusiv pe timp de noapte. Pe vreme întunecată și înnorată, sistemul poate detecta în mod clar dacă o față este pre-înregistrată în sistemul său sau nu.

Un lucru interesant este că tehnologia va elibera șoferii de nevoia de a purta cheile tot timpul cu ei. Cheia inteligentă poate fi lăsată în mașină, iar aceasta poate fi blocată folosind sistemul de recunoaștere a feței. Acest lucru le permite utilizatorilor să se bucure de activități în aer liber, cum ar fi înotul sau alergarea, fără poarte la ei cheia sau să aibă mereu grijă să nu o piardă.

Face Connect poate înregistra până la două fețe pentru fiecare vehicul, iar profilurile noi pot fi înregistrate convenabil folosind asistentul vocal. Fețele înregistrate sunt criptate și stocate în siguranță în vehicul, fără riscuri de securitate, și pot fi șterse oricând, la dorința șoferului.

Iar prin conectarea cu Fingerprint Authentication System, șoferii pot avea un control complet al vehiculului pe baza informațiilor biometrice, fără nevoia de a utiliza un smartphone sau o cheie. Conducătorii auto pot intra în vehicul folosind recunoașterea feței și pot porni și conduce mașina folosind scanerul de amprentă.

De asemenea, soluţia fortifică confortul și securitatea clienților prin înlocuirea accesului la codul PIN cu autentificarea mai sigură prin amprenta digitală pentru plăți realizate din automobil şi activarea modului Valet.

Genesis mai anunţă că a extins în continuare domeniul de aplicare al actualizărilor de software prin tehnologia OTA, astfel încât posesorii de maşini pot evita să meargă la service! OTA Software Update este utilizată pentru a actualiza fără fir anumite caracteristici ale vehiculului și, până de curând, erau limitate la caracteristicile sistemului de infotainment, cum ar fi navigația, panoul de bord digital și HUD. Acum, de acest lucru beneficiază dispozitivele electronice majore, inclusiv dispozitivul de control integrat al vehiculului electric, suspensia, frânele, volanul și airbagurile!

Producătorul auto coreean intenționează să aplice toate cele anunţate pe viitorul său model, GV60, programat pentru lansare în scurt timp. Ulterior vor fi extinse treptat la alte modele din gamă.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/