(foto) Oaspete exclusiv! Un BRABUS 800 pe bază de GT 63 S 4MATIC+, de peste 300.000 euro, a fost surprins în capitală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O apariţie mai specială pe străzile capitalei! Un cititor a surprins un Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ şi nu unul simplu, ci modificat de celebrul atelier BRABUS!

Înmatriculat în Ucraina şi venit de acolo în vizită, am putut afla că nu a fost doar transformat cu forţele filialei de la Kiev, ci şi este primul automobil de acest gen de peste Nistru, un anunţ în acest sens fiind făcut de @brabus_ukraine chiar acum câteva zile.

Automobilul dispune de o serie de modificări vizuale şi de ordin tehnic, toate care l-au transformat într-un adevărat supercar!

Motorul său V8 biturbo de 4.0 litri a fost forţat să genereze 800 CP la 6.600 rpm şi 1.000 Nm de cuplu (disponibil tot de la 3.600 rpm)! Cutia de viteze a fost recalibrată uşor şi împreună cu sistemul de tracţiune integrală contribuie acum la un sprint de pe loc şi până la 100 de km/h în doar 2.9 secunde. Viteza maximă este limitată la 315 km/h.

În Germania, în stocul celor de la BRABUS, o astfel de maşină se poate găsi pentru cel puţin 320.000 de euro cu TVA local inclus. Cât se cere în Ucraina nu am putut afla deocamdată.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/