(foto) Un McLaren P1 a devenit cel mai scump din lume după ce a fost vândut la licitaţie

La licitaţia organizată de Gooding & Company în statul american Florida a fost vândut recent un exemplar McLaren P1, care a şi devenit cel mai scump de pe planetă.

Suma finală a ajuns la 2.392.500 de dolari şi chiar compania producătoare a confirmat că este un preţ record, mai ales pentru o maşină second hand.

Modelul este vopsit în culoarea Professor 2 Blue şi are pe alocuri accente de culoare roşie. Acest exemplar a fost şi al patrulea cel mai scump lot vândut la licitaţia în cauză.

Primul şi singurul proprietar a cumpărat hipercarul în anul 2015. La momentul vânzării pe odometru erau indicaţi puţin peste 1.800 de kilometri.

Cel mai scump McLaren P1 este şi unul din cele două exemplare existente care are scaune speciale. Cel care a comandat maşina şi-a dorit ca acestea să aducă aminte de scaunele instalate în Ferrari 365 GTB/4 Daytona.

Toţi banii încasaţi în schimbul maşinii vor fi redirecţionaţi Universităţii Tehnice Rose-Hulman din Indiana, acolo unde a învăţat fostul proprietar.

Vezi şi: (video) Povestea unui avocat care foloseşte un McLaren P1 pe post de maşină de serviciu


â

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/