in , ,

(video) Povestea unui avocat care foloseşte un McLaren P1 pe post de maşină de serviciu

Supercarul McLaren P1 a fost creat pentru a fi cea mai bună maşină din lume pe care un şofer o poate conduce atât pe un drum obişnuit, cât şi pe circuite.

McLaren P1

Având o putere totală de 916 cai, aceasta este generată de un motor V8 de 3.8 litri şi cu două turbine, un electromotor cu 179 CP, alături de un set de acumulatori şi o cutie de viteze robotizată cu şapte rapoarte şi două ambreiaje.

McLaren P1 este capabil să accelereze până la 100 de km/h timp de 2.8 secunde, iar până la 200 şi 300 de km/h în 6.8 şi 16.5 secunde respectiv.

Viteza maximă este limitată electronic la 350 km/h.

Vezi şi: Misiune îndeplinită: Toate exemplarele McLaren P1, VÂNDUTE. În ce ţări au ajuns supercarurile

Iată de ce, Go Hiramatsu, un avocat de 43 de ani din Tokio, şi-a cumpărat anul trecut un exemplar P1 de culoare verde şi cu elemente din fibră de carbon.

Screenshot_30

Bărbatul foloseşte această maşină, care de regulă ar trebui să stea în colecţii sau expoziţii, pentru a face naveta zilnică: casă – loc de muncă – casă.

Hiramatsu este căsătorit, are doi copii şi un câine, şi încă un McLaren 650S în garaj. Atunci când acesta se întoarce acasă de la serviciu, locuind într-un cartier rezidenţial, activează modul electric al maşinii pentru a nu face gălăgie.

În weekend şi de sărbători acesta obişnuieşte să iasă cu prietenii la plimbare pe serpentina Hakone Turnpike sau de unul singur pe Fuji Speedway. S-a lăudat că pe circuit a atins viteza de 300 de km/h.

Iti place articolul?