(foto) Un nou Lamborghini Huracan RWD va fi folosit drept maşină Follow-Me pe aeroportul din Bologna

Automobili Lamborghini își extinde colaborarea cu Aeroportul Guglielmo Marconi din Bologna pentru a șasea oară. Un nou autoturism Follow-Me de model Lamborghini Huracan va conduce aeronavele spre zona de oprire/parcare sau le va însoţi pe pista de zbor, inclusiv de la porţile hangarelor.

Exemplarul Huracan RWD cu un motor care produce 580 CP a primit o livrea foarte specială pentru caroserie, proiectată chiar de către experţii Lamborghini Centro Stile. Corpul portocaliu prezintă elemente grafice care ilustrează mașinile obișnuite de manevrare în zonele aeroportului, iar pentru o identificare distinctivă culorile drapelului italian au fost aplicate pe ambele uşi, acoperiş şi pe prizele de aer din ambele părţi ale supercarului.

Vehiculul este echipat şi cu un girofar cu iluminare portocalie pe acoperiș, o staţie radio conectată întotdeauna cu turnul de control al aeroportului și stickerele distinctive “Urmează-mă”.

Modelul cu denumire completă Lamborghini Huracan LP580-2 a fost prezentat în toamna târzie a anului 2015 şi pune la dispoziţie 580 CP/540 Nm, livrați de un motor V10 natural aspirat de 5.2 litri. Poate accelera de pe loc şi până la 100 de km/h în doar 3.4 secunde, în timp ce viteza maximă pe care nu o va atinge niciodată în timpul serviciului pe aeroport este limitată la 320 de km/h. Cifra “2” din denumire face referire la faptul că modelul este construit cu un sistem de tracţiune pe roţile din spate.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-tehnica-folosita-pentru-deszapezire-pe-aeroportul-chisinau-vs-cea-folosita-de-primarie-pentru-strazile-orasului/

(video) Noul MINI Electric se pregăteşte de „decolare”, tractând un Boeing 777F de circa 150 de tone

https://autoblog.md/video-drag-race-doua-avioane-vs-o-tesla-model-s-vs-doua-masini-sport-vs-monopost-f1-vs-un-kawasaki/

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise