(video) No comment! Un rus şi-a cumpărat o Lada, pe banii obținuți în urma decesului fiului său în Ucraina, pentru a merge la cimitir

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un cetățean al Federației Ruse a relatat într-un reportaj aberant, realizat de presa apropiată puterii de la Moscova, cum și-a cumpărat mașină nouă din banii oferiți de stat după ce feciorul i-a murit în conflictul din Ucraina, chipurile în memoria sa, scrie Realitatea.

Bărbatul a spus că fiul său își dorea o mașină de culoare albă și că acum (anume în cadrul reportajului!?) este pentru prima când o scoate din garaj, pentru a merge cu ea la cimitir…🤦‍♂️

Istoria a fost relatată la canalul Rossia 1 (îl poţi vedea aici complet de la 1:24:33 pentru a te convinge cât de halucinant este şi la cel fel de ştiri se uită o majoritate a populaţiei ruse). Iar o frază care te lasă mască este citită în background de un autor al materialului, care afirmă că soldatul a luptat „ca bunicii și străbunii, contra fascismului”.

Secvența video a devenit rapid virală pe rețelele de socializare, fiind văzută deja de sute de mii de oameni. Opozanții ai puterii din Rusia şi din Ucraina au criticat dur atât relatările bărbatului, cât și ale reportajul în general, punctând că familia „a schimbat viața feciorului pe o Lada”.

Apropo, am căutat să vedem data difuzării reportajului şi am aflat că este din buletinul de ştiri din 17.06.2022! Şi de menţionat este că buletinul original a fost modificat, în varianta pentru urmărire în reluare, fără reportajul dat! Probabil cineva a înțeles ce prostie a fost difuzată?

Cmentariile sunt închise