(foto) Un sistem de măsurare a intensității traficului se montează pe drumurile naționale la ora actuală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Î.S. Administrația de Stat a Drumurilor a demarat în luna mai a anului curent o licitație pentru implementarea unui sistem de măsurare a intensității traficului pe drumurile naționale. Proiectul cuprinde 15 unități de analiză video pentru monitorizarea obiectelor (unităților de transport) și evaluarea traiectoriilor acestora în timp real, pe următoarele categorii: bicicletă, motocicletă, autoturisme, camioane, autobuze şi autovehicule articulate (semiremorci, remorci).

Sistemele pentru monitorizarea unităților de transport, se instalează pe drumurile publice naționale conform, locurilor prestabilite pe pilonii existenți, care sunt racordați la sursa de energie electrică. Principalele beneficii ale implementării acestui proiect sunt dezvoltarea și modernizarea infrastructurii, reducerea accidentelor, siguranța participanților la trafic, circulația rutieră fluentă.

Proiectul va costa 1.8 milioane lei, sumă integral finanțată din mijloacele fondului rutier. Durata de execuție a lucrărilor contractate este până la data de 31 iulie 2022.

Sistemul nominalizat presupune modernizarea infrastructurii și va fi extins pentru acoperirea întregii rețele de drumuri publice naționale!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/