(foto) Un şofer din Chişinău cere ajutor: I-a fost furată maşina din sectorul Buiucani

Strigăt de ajutor din partea unui şofer din Chişinău. Acesta solicită respectuos ca să fie ajutat în găsirea operativă a unui autovehicul care i-a fost furat. S-a întâmplat acum câteva zile în sectorul Buiucani al capitalei.

„Mi-a fost răpit mijlocul de transport din sectorul Buiucani, strada Paris, municipiul Chișinău, în noaptea de 5 spre 6 ianuarie. În dimineaţa zilei de 6 ianuarie, la ora 7:00, a fost depistat că a fost răpit şi imediat au fost sesizate organele abilitate care s-au deplasat la fața locului. La moment se întreprind măsuri pentru depistarea mijlocului de transport și stabilirea tuturor circumstanțelor pe acest caz”, a scris conducătorul auto într-un mesaj publicat pe o reţea de socializare.

Maşina furată de răufăcători este un Renault Master în versiune utilitară. Are numărul de înmatriculare C NE 227, este vopsit într-o culoare albă şi poate fi recunoscut prin inscripţii „FBL” pe geamurile uşilor din spate.

Şoferul solicită distribuirea acestui mesaj, iar cine deţine careva informaţii este rugat să apeleze numerele de telefon 112 sau 060712222.

Vezi şi: Imaginea zilei: Vezi ce a făcut şoferul unei Dacia din Chişinău pentru ca să-şi protejeze maşina de furt

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise