Prima ţară din lume în care noul BMW M5 Competition a devenit şi cea mai rapidă maşină de poliţie

0

Poliţia australiană, în particular instituţia care răspunde de ordinea publică în statul Victoria, anunţă despre completarea parcului de maşini de patrulare cu o nouă sportivă. Este vorba despre un nou BMW M5 Competition cu motor care produce 625 de CP!

Evident că parcul său nu se poate compara cu cel al poliţiei din Dubai sau Abu Dhabi, de exemplu, însă cu nimic nu se poate contrazice faptul că australienii au acum una dintre cele mai rapide maşini de patrulare din lume, dar şi din toată ţara lor.

Vezi şi: (video) Un poliţist din Australia şi-a făcut prânzul pe capota maşinii de serviciu

Automobilul a fost livrat poliţiei din Victoria fără un contra cost, deşi are un preţ local de peste 140.000 de euro, pentru a fi folosit într-un termen de 12 luni.

Presa locală menţionează că “darul” vine la scurt timp după o decizie controversată a autorităţilor locale de a cumpăra câteva zeci de sedanuri 530d (peste 76.000 de euro bucata), cu habitacluri tapiţate cu piele şi o trapă printre alte dotări, în loc de alte maşini practice care sunt de două ori mai ieftine şi sunt folosite de colegii din alte state.

Toate sedanurile vor fi folosite pentru patrulare pe drumurile de mare viteză şi au fost deja echipate cu toate cele necesare: autocolante corespunzătoare, girofare, staţii radio şi alt echipament.

Vezi şi: (foto) Flotă de maşini cu un total de 74000 de CP. Poliţia din Queensland, Australia, trece pe KIA Stinger

Amintim că noul BMW M5 Competition este echipat cu un motor V8 TwinPower Turbo de 4.4 litri, care produce 625 de CP şi 750 Nm de cuplu. Cu ajutorul unui sistem de tracţiune integrală, acceleraţia 0-100 de km/h o face în 3.3 secunde, iar viteza maximă poate ajunge la 305 km/h.

Apropo, luna trecută poliţia din Victoria şi-a cumpărat şi o Tesla Model X pentru alţi aproximativ 80.000 de euro.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Noul BMW M5, condus pe Nurburgring

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/