(foto) Un şofer din Chişinău a rămas fără maşină după ce un cablu electric a căzut peste ea

Fiţi atenţi unde vă parcaţi automobilele! Acesta este mesajul unui şofer din Chişinău care a povestit într-un grup de pe o reţea de socializare despre ce s-a întâmplat cu maşina sa.

Fiind lăsată peste noapte într-o curte de pe strada Matei Basarab, bărbatul a fost nevoit să se trezească dimineaţa devreme pentru ca să-şi vadă maşina cum arde. Acesta afirmă că un cablu electric de înaltă tensiune a căzut direct pe capota unui VW Sharan pe care îl deţine.

Vezi şi: (foto) Chişinău: Un şofer şi-a găsit maşina sub un pilon stradal prăbuşit

FOTO: facebook.com/Andrew.Styrza

La faţa locului au ajuns poliţişti şi pompieri care au ajutat la înlăturarea flăcărilor, însă automobilul din păcate nu mai poate fi reparat. Capota şi o parte din ce se ascunde sub ea practic s-a topit.

Acum bărbatul are o mare dilemă – cine îi va plăti vreo compensaţie sau despăgubire? Mai mult, încă nu se ştie al cui cablu este “mai vinovat”, asta deoarece cel al furnizorului de energie electrică era încurcat cu al unui operator de internet.

Vezi şi: (foto) Un şofer din Chişinău a primit o compensaţie pentru maşina-i distrusă de un copac

FOTO: facebook.com/Andrew.Styrza
FOTO: facebook.com/Andrew.Styrza
FOTO: facebook.com/Andrew.Styrza

Cmentariile sunt închise

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/