(foto) Un unic Porsche Panamera GTS a fost grav avariat lângă Cojuşna. Un alt şofer l-a lovit din spate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un unic Porsche Panamera din ţara noastră, unic în termeni de personalizarea pe care a ales să i-o facă primul proprietar, a fost implicat într-un accident rutier produs în după amiaza zilei de ieri. Acest gran turismo a fost lovit din spate într-o intersecție de lângă localitatea Cojuşna, unde şoferul s-a oprit regulamentar pentru a întoarce.

Sectorul de drum este unul cunoscut şi periculos, dat fiind faptul că au loc des accidente pe el.

Conform datelor pe care le-am obţinut de la IP Străşeni, despre accidentul produs la intrarea în Cojuşna poliţia a fost sesizată la ora 13:00. La faţa locului s-a stabilit că o Toyota condusă de un bărbat de 67 de ani a intrat în spatele acestui Porsche manipulat de un tânăr de 30 de ani.

Se menţionează fără detalii că primul nu a ținut cont de prevederile RCR, iar acest lucru a avut consecințele de rigoare. Din fericire nimeni nu a avut de suferit şi nimeni din cei doi nu erau beţi, înregistrându-se doar pagube materiale.

Cazul dat este document de către oamenii legii, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii accidentului.

Până ieri, acest exemplar cu motor V8 (440 CP) şi tracţiune integrală îşi căuta un nou proprietar. Automobilul cu aproximativ 90.000 de km parcurşi mai dispunea de un an garanţie şi se vindea la un preţ de trei ori mai mic (49.000 euro) decât cel dat în 2014 când era nou.

Cmentariile sunt închise