(foto) „Unul prinde la viteză, altul strânge banii.” Observația unui conducător auto despre un echipaj INSP

3

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Update:


La sigur majoritatea dintre noi am văzut pe drumurile din Moldova situații când un șofer care aparent a încălcat Regulamentul de Circulație Rutieră este oprit, iar după câteva clipe i se permite să plece mai departe.

Mita în continuare este un fenomen răspândit în Moldova și se pare că nu degrabă vom scăpa de ea în țara noastră. În postarea pe care a făcut-o, Eugen menționează că urmărește de vreo trei ore activitatea echipajului 9717 care stopează în preajma aeroportului automobilele care circulă cu viteză.

Unu stă cu Trucam-ul și-i prinde la viteză, altul strânge banii. Opresc șoferii, cer acte, ceva vorbesc și le dau voie să plece fără proces verbal fără nimic.

Noi am luat legătura cu Eugen și l-am întrebat cam câte minute staționa un singur automobil, iar răspunsul a fost de 1-2 minute, nu mai mult. Bineînțeles, în acest răstimp nu reușești să scrii o amendă…

Linia fierbinte SPIA – fără răspuns la apelul telefonic

Eugen a încercat să sesizeze linia fierbinte a celor de la Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al MAI, însă nimeni nu a răspuns la apelul telefonic.

Vom aștepta reacția MAI și vom reveni ulterior cu un alt articol la subiect.

3 Comentarii
  1. Gabi spune

    Pe bune? Cum adică s-au autosesizat când de fapt altcineva i-a sesizat?? Sunt tâmpiți sau doar nu știu să se exprime?

  2. Sergiu spune

    Singur am patit-o mai demult pe Dacia la ieșirea din Chișinău. Biznes moldovenesc pe bandă rulantă. Așa e cand iau in poliție pe toți ciobenii cu 9 clase neterminate, că asta e. Am vorbit cu oameni care cunosc situația cadrelor

  3. Ion spune

    În realitate legea e făcută ca să-i îmbogățească pe polițişti,nu ca să micşoreze numărul accidentelor,din acest motiv la Braşov consilierii corupți au hotărât ca la ei în oraş viteza maximă să fie sub 30Km/h,ca să oblige șoferii să o încalce şi să fie ,,amendați” de şpăgari,e logic !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata