(foto) „Unul prinde la viteză, altul strânge banii.” Observația unui conducător auto despre un echipaj INSP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Update:


La sigur majoritatea dintre noi am văzut pe drumurile din Moldova situații când un șofer care aparent a încălcat Regulamentul de Circulație Rutieră este oprit, iar după câteva clipe i se permite să plece mai departe.

Mita în continuare este un fenomen răspândit în Moldova și se pare că nu degrabă vom scăpa de ea în țara noastră. În postarea pe care a făcut-o, Eugen menționează că urmărește de vreo trei ore activitatea echipajului 9717 care stopează în preajma aeroportului automobilele care circulă cu viteză.

Unu stă cu Trucam-ul și-i prinde la viteză, altul strânge banii. Opresc șoferii, cer acte, ceva vorbesc și le dau voie să plece fără proces verbal fără nimic.

Noi am luat legătura cu Eugen și l-am întrebat cam câte minute staționa un singur automobil, iar răspunsul a fost de 1-2 minute, nu mai mult. Bineînțeles, în acest răstimp nu reușești să scrii o amendă…

Linia fierbinte SPIA – fără răspuns la apelul telefonic

Eugen a încercat să sesizeze linia fierbinte a celor de la Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al MAI, însă nimeni nu a răspuns la apelul telefonic.

Vom aștepta reacția MAI și vom reveni ulterior cu un alt articol la subiect.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/