Reacţia poliției la suspiciunea unui şofer, precum că un echipaj INSP oprea şoferi lângă Aeroport şi lua mită

1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Poliţia a venit cu o reacţie la suspiciunea unui şofer, precum că un echipaj INSP oprea şoferi lângă Aeroport şi lua mită. La câteva ore de la postarea sa pe Facebook, IGP a declarat că s-a autosesizat în legătură cu pretinsele acțiuni ilegale şi Direcția Inspectare Efectiv s-a deplasat la locul dislocării echipajului, unde urma să documenteze acțiunile polițiștilor.

După o oră de la prima reacţie a fost publicat încă un comunicat cu următoarele explicaţii:

„Echipajul respectiv a fost dislocat pe acest traseu, astăzi, pentru activități de depistare și documentare a conducătorilor auto care depășesc limita de viteză stabilită în zonă.

În urma verificării acțiunilor agenților de patrulare, Direcția Inspectare Efectiv și cea de Patrulare Centru a INSP au stabilit că, în perioada respectivă, polițiștii au documentat 12 conducători auto pentru depășirea limitei de viteză.

În același timp, fiind verificate pozele fixate cu aparatul de măsurat viteza, în coraport cu procesele verbale întocmite, nu au fost depistate încălcări! Precizăm că inspectorii de patrulare nu au posibilitatea să înlăture pozele încălcărilor fixate!

Menționăm că, în zona respectivă este esențială patrularea agenților, întrucât avem nod rutier care intersectează trei fluxuri de transport și trecere pietonală, iar calitatea drumului tentează conducătorii auto să accelereze.”

1 Comentariu
  1. Valeriu spune

    După ispravă cu petrecăreții din clubul de noapte de ziua procurorilor unde „nu era nici un procuror” credibilitatea poliției este sub 0.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata