(video) Oare privea în ecranul telefonului? Cum un şofer şi-a avariat automobilul nou-nouţ în centrul Chişinăului

1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Încă un accident bizar a avut loc astăzi în capitală, dar de această dată chiar în inima oraşului, înainte de a se forma gheţuş pe carosabile. La intersecția străzilor Puşkin şi Columna s-au întâlnit două automobile, însă doar priviţi cum s-a întâmplat totul.

Oare conducătorul acestei Skoda Superb facelift în echipare de top, o maşină care poate costa peste 40.000 de euro, şi-a luat privirea de la drum în momentul când făcuse manevra de virare în intersecție?

Neatenţia unuia a costat timpul altor câtorva zeci de şoferi care s-au pomenit în ambuteiaje, în aşteptarea de a ocoli obstacolul format. Putea fi evitat? Cu siguranţă!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

1 Comentariu
  1. […] (video) Oare privea în ecranul telefonului? Cum un şofer şi-a avariat automobilul nou-nouţ în c… accident bd. Cantemiraccident bizarFord Fusionîntoarcere pe contrasensmanevră de întoarceremanevră nesemnalizatăMercedes-Benz GLEmoment accident 0 Share Citește și Mai multe de acelasi autor Știri […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata