(video/update) Dovada nefolosirii manetei magice din spatele volanului! Momentul unui accident viral pe bd. Cantemir

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Conform informațiilor preliminare oficiale ale poliţiei, în accident a fost implicat un tânăr de 22 ani (şofer al Mercedes-ului) şi altul de 38 de ani (al Ford-ului). Cu traumatisme s-a ales ultimul, fiind preluat de o ambulanţă. Alte circumstanţe se stabilesc şi în dependenţă de gravitatea leziunilor victimei șoferul vinovat va fi atras la răspundere.

Se verifică şi informaţia privind părăsirea locului accidentului de către şoferul cu Mercedes-Benz, imediat după cele întâmplate. În spaţiul online se crede că în acest timp scurt, până la revenirea înapoi a SUV-ului şi până la venirea poliţiei, s-ar fi schimbat conducătorul auto!


Accident parcă banal, însă care ar trebui să ne înveţe un lucru esenţial: ORICE manevră trebuie semnalizată în trafic, pe lângă faptul că trebuie de „consultat” oglinzile retrovizoare! S-a întâmplat acum câteva minute pe bd. Dimitrie Cantemir din capitală.

Mai există dubii despre cine se face vinovat?

Există unele informații (conform martorului ocular care a publicat imaginile) că șoferul cu Ford Fusion ar fi avut nevoie de asistenţă medicală, iar cel al Mercedes-ului ar fi plecat de la locul accidentului! Revenim cu detalii.

VIDEO: facebook.com/mihaela.galescu.3

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata