(video) 75 de mii de locuri de parcare în Chişinău! Cine a promis asta şi peste cât timp vor apărea

Noua parcare gratuită care a apărut pe strada Ismail nr. 27 este deja apreciată de conducătorii auto. Aceştia nu ar fi împotrivă să şi plătească pentru un loc, dacă li s-ar cere asta. Însă singura-i problemă este văzută deocamdată capacitatea limitată.

Dar veste bună: conform declaraţiilor şefului interimar a Direcției Generale Transport Public şi Căi de Comunicaţie din cadrul Primăriei Chişinău, în următorii 7-10 ani în tot municipiul urmează să apară alte aproximativ 75.000 de locuri de parcare noi!

Între timp, jurnaliștii au reuşit să afle că parcarea de pe adresa București 30, unde zilnic puteau fi lăsate circa 150 de mijloace de transport, a fost închisă!

Iar construcția primei parcări automatizate din Chișinău, de pe strada 31 August, care trebuia să fie din patru nivele și cu o capacitate de 40 de locuri, nu se știe dacă va mai fi dusă până la capăt, asta după ce i-au fost stopate lucrările din cauza unui scandal.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/