(video) Ploaie îngheţată a căzut în Vladivostok! Sute de maşini din oraş au devenit temporar inaccesibile

Ploaia înghețată este un fenomen meteorologic rar, în care, picăturile de ploaie suprarăcite îngheață instantaneu la atingerea solului sau obiectelor cu temperaturi negative de la sol. Anume această intemperie s-a abătut asupra oraşului rusesc Vladivostok, dar şi în regiune, în ultimele 24 de ore, provocând întreruperi de curent, colaps în transporturi și defecţiunea sistemelor cheie de infrastructură.

Ca urmare a vremii proaste locale, circa 120.000 de persoane au rămas temporar fără electricitate, mulţi de asemenea fără încălzire și apă, asta la o temperatură de sub zero grade Celsius. Zborurile au fost întârziate, iar drumurile și unele poduri au fost închise.

Tot în Vladivostok, s-a întâmplat ca peste o mașină parcată în curte să se prăbuşească o placă uriașă de beton care s-a desprins de pe acoperişul blocului. Șoferul a scăpat în mod miraculos.

Guvernatorul regiunii Oleg Kojemiako i-a avertizat pe localnici cu privire la înrăutățirea vremii în următoarele ore și le-a recomandat să rămână acasă după posibilitate.

https://www.youtube.com/watch?v=mtxSI14JT_s
 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SUPERAUTOS365 (@superautos365)

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-imagini-incredibile-masina-blocate-intr-un-strat-de-gheata-de-1-5-metri-la-30-de-grade-caldura/
https://autoblog.md/video-cat-de-periculoasa-poate-fi-gheata-cazuta-de-pe-acoperisurile-cladirilor/
https://autoblog.md/foto-nordul-rusiei-este-atat-de-frig-incat-carburantii-ingheata-pompe-iar-rotile-masinilor-isi-schimba-forma/

Cmentariile sunt închise