in ,

OMGOMG WTFWTF

(video) Ploaie îngheţată a căzut în Vladivostok! Sute de maşini din oraş au devenit temporar inaccesibile

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Ploaia înghețată este un fenomen meteorologic rar, în care, picăturile de ploaie suprarăcite îngheață instantaneu la atingerea solului sau obiectelor cu temperaturi negative de la sol. Anume această intemperie s-a abătut asupra oraşului rusesc Vladivostok, dar şi în regiune, în ultimele 24 de ore, provocând întreruperi de curent, colaps în transporturi și defecţiunea sistemelor cheie de infrastructură.

Ca urmare a vremii proaste locale, circa 120.000 de persoane au rămas temporar fără electricitate, mulţi de asemenea fără încălzire și apă, asta la o temperatură de sub zero grade Celsius. Zborurile au fost întârziate, iar drumurile și unele poduri au fost închise.

Tot în Vladivostok, s-a întâmplat ca peste o mașină parcată în curte să se prăbuşească o placă uriașă de beton care s-a desprins de pe acoperişul blocului. Șoferul a scăpat în mod miraculos.

Guvernatorul regiunii Oleg Kojemiako i-a avertizat pe localnici cu privire la înrăutățirea vremii în următoarele ore și le-a recomandat să rămână acasă după posibilitate.

Vezi şi: