(foto/update) Accidentul de pe strada Alba Iulia, colţ cu Onisifor Ghibu! Detalii oficiale de la poliţie

0

(update 18:38) Contactată de AutoBlog.MD Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, ne-a comunicat că poliţia a fost sesizată despre cele întâmplate la ora 17:05.

Automobilul Renault era condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, iar VW-ul de un tânăr de 23 de ani. În urma impactului, o pasageră din Renault a fost preluată de o ambulanţă pentru a primi îngrijiri medicale la spital, însă preliminar se ştie că nu a avut de suferit nimic grav.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor celor produse.


(17:49, ştire iniţială) Un alt accident grav a avut loc câteva clipe în urmă la intersecția străzilor Alba-Iulia cu Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani al capitalei.

FOTO: autoblog.md

Potrivit martorilor aflați chiar acum la fața locului, șoferul automobilului Renault Megane care se deplasa pe strada Onisifor Ghibu, în încercarea de a traversa intersecția cu strada Alba-Iulia, ar fi intrat cu viteză în intersecție dinspre strada Nicolae Costin şi a tamponat grav un Volkswagen Passat care se deplasa regulamentar pe strada Alba-Iulia.

FOTO: autoblog.md

Potrivit altor martori, există șansa ca șoferul aflat la volanul mașinii Renault Megane să fi intrat în intersecție la culoarea roșie a semaforului. De altfel, mai bine de un an în urmă, din aceeași direcție și în aceeași intersecție, un SUV a intrat cu putere într-un troleibuz care circula regulamentar pe strada Alba-Iulia.

FOTO: autoblog.md

Vom reveni cu detalii imediat ce le vom avea, inclusiv de la Poliție.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata