(foto/update) Există o explicaţie! Motivul pentru care drumarii au aplicat un strat de asfalt în jurul unor stâlpi din Străşeni

(update) Iată şi răspunsul oficial în urma solicitării redacţiei noastre:

“Ca urmare a postărilor din mass-media, ÎS “Administrația de Stat a Drumurilor” comunică următoarele: traseul R1 Chișinău-Ungheni se află la moment în proces de reabilitare, astfel că lucrările nu sunt finalizate la moment, nici cele duse în or. Strășeni.

Pe sectorul vizat (cel din imagini) circulația este interzisă pentru autovehicule, acesta fiind semnalizat corespunzător cu toate indicatoarele rutiere necesare, iar accesul traficului va rămâne suspendat până în momentul în care nu vor fi recolați pilonii din imagini.

De facto, stratul de fundație din imediata apropiere a pilonilor a fost amenajat pentru a permite accesul utilajelor destinate demontării acestora! Respectiv nu este cel final!

În scurt timp pilonii urmează a fi demontați de către antreprenor, după care sectorul în cauză va fi adus la condițiile tehnice necesare și lucrările vor continua.”


(articolul iniţial, 14:25) Fail la Străşeni? Au asfaltat și stâlpii de pe drumul adiacent

Nişte imagini incredibile vin de la Străşeni, acolo unde angajaţii unei companii de construcţii a drumurilor şi-au îndeplinit atribuţiile “întocmai”. Aceştia au aplicat asfalt pe o porţiune de drum adiacent, deşi au întâmpinat mai mulţi piloni de electricitate în cale.

Neexistând o altă soluţie la moment cel mai probabil, drumarii pur şi simplu au înconjurat pilonii cu asfalt şi şi-au văzut de muncă mai departe. Situaţia a fost surprinsă în faţa autogării Străşeni.

Porţiunea este parte a traseului Chişinău-Străşeni-Ungheni aflat în reabilitare.

https://www.facebook.com/ruslan.turcanu.1/posts/3420126801366911

https://www.facebook.com/ichirica/videos/3335266093158561/

Pentru a mai diminua panica şi nedumerirea creată pe o reţea de socializare, un internaut a dat asigurări că: “Pilonii vor fi scoși de către furnizorul de energie electrică. Deci nu e nimic straniu aici. Fiecare lucrează pe linia lui, iar până la deschiderea drumului totul va fi ok”.

Contactaţi de AutoBlog.MD pentru o reacţie, cei de la Administraţia de Stat a Drumurilor ne-au declarat că vor reveni cu o explicaţie a sesizării depuse, atât într-un mesaj privat, cât şi într-o postare pe pagina lor de Facebook, motiv pentru care vom actualiza articolul în cauză în cel mai scurt timp.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-ajuns-sa-o-vedem-si-pe-asta-iata-cum-se-repara-drumurile-raionul-soldanesti/

https://autoblog.md/video-circa-900-km-de-drumuri-se-vor-repara-in-acest-an-in-moldova-start-lucrari-din-iulie-2020/

https://autoblog.md/videoclipul-zilei-strat-de-asfalt-proaspat-de-peste-50-de-cm-asternut-pe-un-drum-din-rusia/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/