(video) Circa 900 km de drumuri se vor repara în acest an în Moldova. Start lucrări din iulie 2020

În Moldova, lucrările de reparaţie a drumurilor naţionale şi locale vor demara din luna iulie şi se vor încheia la sfârșitul anului curent.

Anunţul a fost făcut în cadrul unui briefing de presă cu participarea secretarului de stat Anatol Usatîi, împreună cu dezvăluirea numărului total de km de drum care se doresc a fi reabilitaţi, unul actualizat în urma bugetului care a fost rectificat.

Astfel, aflaţi că în 2020 vor fi reparaţi 906.81 km de drumuri, dintre care circa 300 km vor fi drumuri asfaltate de diferite tipuri, în timp ce restul vor fi drumuri pietruite. În total se vor cheltui 1,125 miliarde de lei.

În Republica Moldova există la moment circa 10.650 km de drumuri publice! De asemenea, circa 30.000 de km constituie în total reţeaua de străzi şi drumuri comunale, anume acestea nefiind întreţinute în ultimii 30 de ani.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/