(video) Imaginea zilei: Neașteptata descoperire a unui moldovean pe o stradă din Bălți

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imaginea zilei de astăzi vine din municipiul Bălți, fiind surprinsă de un concetățean suficient deranjat de atitudinea luată de reprezentanții unei instituții care prin denumire dorește și are de fapt menirea să asigure o securitate, o siguranță publică.

Clipul video prezintă o mașină de patrulare în care se fac uz de pene false înclichetate în unitatea de cuplare a centurilor de siguranță pe locurile din față. Mașina era parcată și nimeni nu se afla în cabină.

VIDEO: facebook.com/XStrafer

Amintim despre ce spune Regulamentul Circulației Rutiere despre centura de siguranță, când trebuie cuplată și când constituie excepții:

Conform textului din RCR, raportat la imaginile filmate de martor, nu vedem ca mașina să fie implicată în vreo misiune urgentă de serviciu. Or dacă aceste pene care imită cuplarea unei centuri nu sunt reglementate prin lege, înseamnă asta că nu constituie o ilegalitate și oricine le poate folosi?…

Și nici nu vrem să credem adevărul din comentariul ironic al unui cititor, precum că în cazul unui accident cu implicarea unei astfel de mașini airbagurile nu se vor declanșa și astfel reparațiile vor fi mai ieftine…

Vezi și:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise